Nintendo Switch – Kommer i mars

Posted on January 24, 2017 by

nintendoswitch

Idag har vi valgt å bevege oss litt vekk fra spill som er tilgjengelig på nett og istedet fokusere på noe utrolig spennende som straks lanseres i Norge. Den 3. mars skal nemlig Nintendo Switch lanseres og det vet vi allerede kommer til å bli utrolig populært og en stor hit blant spillere idag. Det er mye rundt denne nye konsollen det har vært snakk om, men siden vi liker å fokusere på spill som er tilgjengelig vil vi fortelle litt om appen for flerspiller.

Nintendo Switch for alle

Vi har nemlig vært så heldige å få testet ut hvordan Nintento Switch vil fungere over nett, altså den delen som lar spillere spill sammen med flere, flerspilleren som den kan kalles. Nintento har nemlig selv gått ut for å avsløre at det vil lanseres en app til smarttelefoner som vil kunne brukes til flere ulike flerspillerfunksjoner og vi skal gå inn på hva dette egentlig betyr.

Denne smarttelefon-appen som skapes vil bli til en del av deres nettjenester og det vil kunne bli en utrolig morsom del av hele opplevelsen. Det vil nemlig være gjennom denne appen at spillere kan snakke med andre spillere og samtidig ha muligheten til å søke opp multiplayer-kamper eller opprette en lobby. Noen kan kanskje lure litt på hva tanken bak dette er og det er nettopp funksjonalitet. For spillere som er ute på farten og har lyst til å spille vil det ikke være så praktisk å måtte alltid ha med seg et stort og klumpete headset. Så når en har med seg Switch på farten vil denne løsningen være utrolig mye bedre om en skulle få lyst til å prøve seg på en runde eller to Mario Kart eller et annet spill.

Noen har også lurt på om andre ting som HBO, Netflix og andre lignende streamingtjenester vil være tilgjengelig på Nintendo Switch. Til dette kunne Nintendo selv fortelle at det ikke vil være tilgjengelig når Switch lanseres. De har nemlig valgt å fokusere fullstendig på at Nintendo Switch skal være et ypperlig plattform som er dedikert til spill. Derfor vil den ikke støtte noen form for videostreamingtjenester når den lanseres. Likevel kunne de fortelle at videostrømmetjenester er absolutt noe som kan komme i fremtiden og noe som er oppe til vurdering.

Hvilke spill vil være tilgjengelig?

Dette er selvsagt et spørsmål som utrolig mange har stilt (inkludert oss selv) og vi har faktisk fått tak i en liste over spill til Nintendo Switch som har blitt annonsert hittil. Det betyr at det selvsagt vil komme flere spill til Switch enn hva som finnes i denne listen idag, men hittil er det 35 spennende og morsomme spill som Nintendo har annonsert.

Vi kan nevne følgende spill:

– Super Mario Odyssey
– The Legend of Zelda: Breath of the Wild
– Had Been Heroes
– Mario Kart 8 Deluxe
– Splatoon 2
– The Elder Scrolls V: Skyrim
– Sonic Mania
– Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure
– I am Setsuna
– Dragon Ball XENOVERSE 2

Vi gleder oss enormt til å få høre mer informasjon om Nintendo Switch og selvfølgelig til når den lanseres. Ut fra den informasjonen vi sitter på idag ser dette ut som en utrolig lovende spillkonsoll som mange kommer til å virkelig elske.