Fem spill å hygge seg med i vinter

Posted on February 18, 2017 by

vinterspill online

Nå som vinteren endelig har bestemt seg for å bli her i landet, og mange barn og unge har vinterferie for øyeblikket passer det perfekt med nettopp noen vinterspill. Noen har kanskje allerede begynt å glede seg til våren og sommeren, men hos oss er vi ikke helt klare for å gi glipp på vinteren enda. Vinteren er tross alt en magisk tid og nå som snøen har lagt seg mange steder rundt om i Norge er det også en fin og lys tid, selv om det blir mørkt tidlig.

Det finnes mange ulike spill på nettet i dag hvor det er vintertid, enten det er vintersport som er i fokus som skihopp, slalom og snowboard eller noe helt annet. Vi har til og med funnet klassikere som pinball med et vintertema på plass. I listen vår vil med andre ord alle klare å finne ett eller flere spill som faller i smak.

Vinteren er endelig på plass i Norge

  • Vi starter listen vår idag med et online spill hvor spillere får muligheten til å leve livet til en ekte skiskytter. Spillet vi snakker om er Biathlon Mania og spillere får skape sin egen karakter og deretter ha et løp mot andre spillere på stadioner rundt i hele verden. Det er helt gratis å spille det og det krever heller ingen installasjon. Det perfekte spillet for den som kanskje selv drømmer om å bli en skiskytter!
  • Det neste spillet er skapt kun for tøys og tull, oppgaven til spillere er nemlig å skremme vekk pingviner på sydpolen! Spillet heter enkelt og greit Skremme pingviner på Sydpolen og er tilgjengelig til å spille på nett helt gratis. Problemet i spillet er at pingvinene holder på å lage hull i isen på Sydpolen. Dette skaper selvfølgelig problemer for de som ønsker å stå på skøyter eller fiske på isen istedet, så de trenger noen til å hjelpe dem!
  • I vårt neste spill “Wedding Dress” er det et vinterbryllup som er under planlegging, men det forelskede paret behøver litt hjelp. Bruden liker nemlig ikke varmen, istedet ønsker hun seg et bryllup som skal finne sted på vinteren akkurat som hun alltid har drømt om. Dermed trenger hun hjelp til å finne det perfekte vinterantrekket. Samtidig må du sørge for at bruden ikke fryser på sitt eget bryllup og hjelpe til med varme sko, pels og en vinterlue. Dette spillet er utrolig morsomt, simpelt og har fått gode tilbakemeldinger. Spillere kan spille det rett fra nettleseren sin, det krever bare Adobe Flash.
  • Vi kjenner alltid til det klassiske arkadespillet pinball, bedre kjent som flipperspill på norsk. Nå finnes den i en ny variant, denne gangen hvor vinterlandskapet er på plass. I spillet Snowball Pinball er det vel egentlig ikke noe nytt å vite da spillet selvsagt fungerer på akkurat samme måte som før. Spillere vil bli møtt av et pikselert vinterlandskap i god gammeldags arkade-stil. Landskapet viser et stort område med snømenn, barn som leker i snøen og snøhuler som er bygd opp, hvor kulen blant annet skal inn og ut igjen av snøhulene.
  • Det aller siste spillet i listen vår over vinter-inspirerte spill er Nordic Chill. I dette spillet går vi tilbake til vintersport da spillere vil få prøve seg på både curling, skiskyting og hopp. Vi kan beskrive spillet som et slags mini OL spill. Her får en virkelig testet om en er skapt for vintersport, kanskje en oppdager noe helt nytt ved seg selv? Spillet er selvsagt helt gratis å spille hvor spillere benytter seg av datamusen for å kontrollere bevegelsene i spillet.